Heipä hei. Jos täällä vielä on joku vanhoista lukijoista, niin on varmaan aiheellista vähän selittää blogini kokemaa muutosta. Eli kaikki 105 aiempaa postausta ovat nyt poissa. Vaikka tarkoituksena oli, että blogini on rehellinen ja avoin sekä hyvässä että pahassa, niin en kyennyt enää säilyttämään sitä kaikkea vanhaa, joka kulki mukana. Kiitos teille, jotka luitte ja tuitte.

Uusi alku tarkoittaa käytännössä sitä, että pyrin edelleen kirjoittelemaan (edes kerran vuodessa ;)) elämästäni. Alkuperäinen syy kirjoittaa tätä blogia oli diagnoosi kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä. Tilanne on muuttunut sen verran, että diagnoosilistasta löytyy nyt ptsd, dissosiaatiohäiriö, kaksisuuntainen mielialahäiriö (I), ahdistuneisuushäiriö ja määrittämätön syömishäiriö. Lisäksi olen saanut riesakseni inhottavan ihosairauden, hidradenitis suppurativan (lyh. hs), josta myös saatan kirjoitella aika ajoin, koska se vaikuttaa jonkin verran elämääni.

Uuden alun kunniaksi kerron myös itsestäni nyt sen verran, että olen ollut kohta kaksi vuotta pois työelämästä. Kuntoutustuella elän ja yritän selvitä päivästä toiseen. Poikani on jo teini ja kissatkin ovat uusia. Toiveena olisi päästä takaisin työelämään jonain kauniina päivänä. Hmm, mitähän muuta. No, sinkkuna oon nyt ollut vajaan vuoden ja ehdottoman hyvä näin.

Katsotaan, miten tämä lähtee tästä liikkeelle. Ihanaa iltaa kaikille! :)